Zij wiens naam niet genoemd mag worden

2013

Synopsis

In dit spannende verhaal spelen twee indianenstammen en een eenzame cowgirl de hoofdrol. De Inzcas zijn een vriendelijke, goed georganiseerde indianenstam. Op het eerste gezicht lijkt het enige probleem waar de stam mee temaken heeft de heftig puberende Gwyn. Door het gedrag van de kidneren besluit het stamhoofd om de kinderen lessen te geven over "Zij wiens naam niet genoemd mag worden". Wanneer het gedrag van de kinderen, zo besluit het stamhoofd, niet verandert zullen de kinderen verbannen worden van de stam!

 

De andere indianenstam bestaat uit de Apaches deze stam is gemeen, gewelddadig en sterk, gelukkig hebben ze geen duidelijke leider. Iedere indiaan uit deze stam vindt dat zij het stamhoofd hoort te zijn. Deze stam wil de Inzcas gevangen nemen en de stamleden koken om van het drankje zelf onverslaanbaar te worden.

 

"Zij wiens naam niet genoemd mag worden" is Jacky Jackson, een stoere cowgirl waar iederen bang voor is.

 

Zal het de Apaches lukken om de Inzcas gevangen te nemen? Worden de kinderen verbannen of zal hun gedrag veranderen en mogen ze toch onderdeel blijven van de stam? Is Jacky Jackson wel zo angstaanjagend en stoer als iedereen denkt dat ze is?

 

Nieuwsgierig geworden en durf je het aan om dit spannende verhaal te komen kijken? Dan zie we je graag bij een van onze voorstellingen. De première is op 14 april en op 19 en 20 april speelt onze jeugdgroep nog twee voorstelling. In verband met de verbouwing van het gemeenschapshuis De Einder zullen de uitvoeringen plaats vinden in buurthuis "De Smelen" aan de Landbouwstraat 5 te Someren-Eind. 


Uitvoering

zo 14 apr 2013
vr 19 apr 2013
za 20 apr 2013
Helaas is dit een uitvoering die al voorbij is. U kunt hier geen kaartjes meer voor reserveren.

Crew & Cast

  • RegisseurJohn Verhees
  • Schrijver/schrijfsterJohn Verhees