Antoinet en het wonder van Precious

2014

Synopsis

Koning Steward en koningin Julia regeren samen al jaren. Dit doen ze uitstekend, de onderdanen zijn tevreden en het land staat er goed voor. Binnen de paleismuren is het echter een totaal ander verhaal. In het paleis heerst er complete chaos. De veroorzaker van deze chaos is de dochter van het echtpaar, prinses Antoinet.

 

Antoinet wil niets anders doen dan anderen commanderen, gamen, smulen van cupcakes en ze is hondsbrutaal. Antoinet vindt zichzelf geweldig en anderen mensen vindt zij minderwaardig. De hofhouding van het paleis heeft het maar zwaar te verduren, Antoinet tevreden stellen en de overige taken uitvoeren valt niet mee. Het koninklijk paar wil dolgraag met pensioen na jaren van hard werken. Helaas voor het echtpaar kan er pas een troonopvolging plaats vinden als Antoinet een man vindt die met haar wil trouwen en samen met haar wil regeren.

 

Welke inwoner is zo gek om zich aan haar te binden? De koning start een grote zoektocht door het hele land en de koningin probeert het gedrag van Antoinet te veranderen. Of dit allemaal gaat lukken? Daarvoor zal dan echt een wonder moeten gebeuren!


Uitvoering

zo 6 apr 2014
vr 11 apr 2014
za 12 apr 2014
Helaas is dit een uitvoering die al voorbij is. U kunt hier geen kaartjes meer voor reserveren.

Crew & Cast

  • RegisseurJohn Verhees
  • Schrijver/schrijfsterJohn Verhees